Hírek

Sok érdeklődő pódiumbeszélgetésünkön és dedikálásainkon az Ünnepi Könyvhéten

A kánikula ellenére is szép számmal eljöttek meghallgatni Békés Márton, Kormos Valéria és Tallai Gábor pódiumbeszélgetését a 90. Ünnepi Könyvhéten, a Duna-korzón. A szerzők most megjelent kiadványai mellett a rendszerváltoztatásról is szó esett.

2019. június 16.

Töltsd nálunk a Múzeumok Éjszakáját – Tudj meg többet a rendszerváltoztatásról!

2019. június 22-én este hattól hajnali kettő óráig várjuk az érdeklődőket a Terror Háza Múzeumba, egy különleges hangulatú múzeumlátogatásra.

2019. június 11.

Hatalmas akciók az Ünnepi Könyvhéten!

Idén is jelentős leárazásokkal várjuk érdeklődőinket a 90. Ünnepi Könyvhéten, a Duna-korzón.

2019. május 31.

Kiadványaink a 90. Ünnepi Könyvhéten

Az idei Ünnepi Könyvhéten is jelentkezik újdonságokkal a Közép- és Kelet-európai Történelem és Társadalom Kutatásáért Közalapítvány. Megismerhetik Kormos Valéria: Álomszövők – Nőnek lenni a Kádár-korban, Békés Márton: Fordul a szél, valamint Gerő András: Hit, illúziókkal című új köteteit, ezenkívül számos, közelmúltban megjelent nagy sikerű kiadványaink között válogathatnak.

2019. május 30.

Megjelent Gát Ákos Bence jogász, politológus könyve

A Közép- és Kelet-európai Történelem és Társadalom Kutatásáért Közalapítvány kiadásában jelent meg Gát Ákos Bence, jogász, politológus legújabb könyve, Küzdelem az európai színtéren címmel. A kötet megvásárolható a Terror Háza Múzeum könyvesboltjában, valamint a nagyobb könyvesboltokban.

2019. május 22.