Hírek

Búcsú Regéczy-Nagy Lászlótól

Mély fájdalommal és őszinte gyásszal a szívünkben búcsúzunk igaz barátunktól, Regéczy-Nagy László (1925-2021) katonatiszttől, 1956-os szabadságharcostól.

2021. július 15.

LÁTOGATÓINK FIGYELMÉBE

Múzeumunk VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNY NÉLKÜL LÁTOGATHATÓ, védőmaszk viselése nem kötelező. Látogatóinkat egyúttal arra kérjük, hogy a múzeum területén továbbra is tartsák be a járvány elleni védekezés elemi szabályait (távolságtartás, kézfertőtlenítés).

2021. július 12.

Ismét többezer látogató a Múzeumok Éjszakáján

A járványhelyzet enyhülésével a múzeumlátogató közönség lelkesedése láthatóan visszatért. Az idei Múzeumok Éjszakáján újra többezren voltak kíváncsiak múzeumunk kiállításaira.

2021. július 6.

Töltsd nálunk a Múzeumok Éjszakáját! – Filmvetítéssel is várja a látogatókat a Terror Háza Múzeum

Június 26-án este hat órától hajnali kettő óráig várjuk az érdeklődőket a Múzeumok Éjszakáján Terror Háza Múzeumba. Látogatóink állandó tárlatunk mellett megtekinthetik az Együtt szabadon című időszaki kiállításunkat és filmvetítésen is részt vehetnek.

2021. június 16.

Álláshirdetés történészeknek

A Közép- és Kelet-európai Történelem és Társadalom Kutatásáért Közalapítvány fenntartásában működő TERROR HÁZA MÚZEUM álláspályázatot hirdet TÖRTÉNÉSZ – KUTATÓ munkakör betöltésére.

2021. május 19.