Hírek

Emlékezni kötelesség

Vörös csillag a kereszt ellen címmel rendezett közös konferenciát a Kommunizmus Áldozatainak Emléknapja és a Terror Háza Múzeum megnyitásának 20. évfordulója alkalmából a Közép és Kelet-Európai Történelem és Társadalom Kutatásáért Alapítvány valamint a kereszténydemokrata Szent István Intézet.

2022. február 24.

TÁJÉKOZTATÁS FORGALMI REND VÁLTOZÁSÁRÓL

Felhívjuk a Tisztelt Lakosság figyelmét, hogy 2022. február 23–27 között a forgalmi rend az alábbiakban változik a Terror Háza Múzeum környékén.

2022. február 22.

Évszázadok óta közös sorson osztozunk

Megvilágított tablók állnak Szekszárdon a Wosinsky Mór Megyei Múzeum előtt egy héten át. A színes tablók a Harminc éve szabadon rendezvénysorozat Magyar cigány hősök című vándorkiállításának részei.

2022. február 21.

Cigány hőseinket bemutató szabadtéri installáció Komlón

Komlóra érkezett a Terror Háza Múzeum vándorkiállítása, mely olyan magyar roma származású hősöket mutat be, akik az ’56-os forradalom és a rendszerváltozás időszakában példaértékű szerepet vállaltak közös ügyeinkért.

2022. február 19.

Brazília elnöke látogatott a Terror Háza Múzeumba

Jair M. Bolsonaro, Brazília elnöke kíséretével együtt látogatást tett múzeumunkban és Schmidt Mária főigazgató vezetésével megtekintette állandó tárlatunkat.

2022. február 18.