Hírek

Megkezdődött az internetes adománygyűjtés a kommunizmus áldozatainak washingtoni múzeumára

Megkezdődött az internetes adománygyűjtés a kommunizmus áldozatainak az amerikai fővárosban létrehozandó emlékmúzeumára, amelynek megépítéséhez a magyar kormány egymillió dollárt ajánlott fel – jelentette be szerdán Washingtonban Marion Smith, a Kommunizmus Áldozatainak Emlékműve Alapítvány ügyvezető igazgatója. Az MTV felvétele.

2014. június 12.

A forradalom tanúi címmel jelent meg kötet az 1956-os menekültek visszaemlékezéseiből

Az 1956-os forradalom és szabadságharc leverése után Franciaországba menekülő magyarok visszaemlékezéseit ismerteti az a most magyarul is megjelent kötet, amelyet csütörtökön a budapesti Francia Intézetben mutattak be a házigazda és a Terror Háza Múzeum rendezésében. Az MTI híre.

2014. június 12.

Szabadságkoncert az Omegával

A Start Plusz vendége Kóbor János, Kossuth-díjas énekes, Omega és Tallai Gábor, a Terror Háza Múzeum programigazgatója.

2014. június 11.

Tallai: A magyar rendszerváltoztatás sikertörténet

A Terror Háza Múzeum programigazgatója a Lánchíd Rádió Reggeli hírjárat című műsorában a közelgő Szabadságkoncert kapcsán beszélt a rendszerváltoztatás vívmányairól.

2014. június 11.

A szabadság örömére zenélnek

Nagyszabású ünnepségekkel készül a kormány Nagy Imre újratemetésének 25. évfordulójára. Tallai Gábor, a Terror Háza Múzeum programigazgatója és Kóbor János, a Hősök terén koncertet adó Omega énekese beszélt a Hír TV műsorában.

2014. június 11.