Hírek

A totalitárius diktatúrák áldozatainak európai emléknapja

Idén Budapesten tartották az európai megemlékezést és a hozzá kapcsolódó nemzetközi konferenciát a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium, a Hungarofest Nemzeti Rendezvényszervező Nonprofit Kft. és a Közép- és Kelet-európai Történelem és Társadalom Kutatásáért Közalapítvány szervezésében.

2012. augusztus 23.

Múzeumok éjszakája

A látogatók június 16-án 18 órától tekinthették meg állandó, valamint kamara kiállításunkat Bátran és szabadon címmel, továbbá dokumentumfilmek vetítésével és rendhagyó történelemórákkal is kedveskedtünk a történelem iránt érdeklődő vendégeinknek.

2012. június 16.

Európa szerencséje – nemzetközi tanácskozás

Nemzetközi konferenciát tartottunk a Terror Háza Múzeumban, George H. W. Bush, az Amerikai Egyesült Államok 41. elnöke történelmi teljesítményéről.

2012. június 16.

Nancy Pelosi, az Amerikai Egyesült Államok Kongresszusának demokrata párti vezetője látogatott el a Terror Háza Múzeumba, a magyar és amerikai kapcsolatok 90. évfordulója alkalmából

Az Amerikai Egyesült Államok képviselőházának Demokrata párti képviselőcsoportjának vezetője a magyar és amerikai kapcsolatok 90. évfordulója alkalmából előadást tartott a Terror Háza Múzeumban.

2012. május 14.

A holokauszt áldozatainak emléknapja – Raoul Wallenberg Emlékkoncert

Koncerttel és közös gyertyagyújtással emlékeztünk a holokauszt áldozataira a Terror Háza Múzeum előtt.

2012. április 15.