Hírek

Álláshirdetés muzeológusoknak

A Közép- és Kelet-európai Történelem és Társadalom Kutatásáért Közalapítvány fenntartásában működő TERROR HÁZA MÚZEUM álláspályázatot hirdet MUZEOLÓGUS munkakör betöltésére

2021. november 5.

Alkalmazás-áruházakból is elérhetők az Egy akaraton 1956-2016 kisfilmjei

A Google Play áruházból és az AppStoreból is letölthetők, egy okostelefon és – amennyiben 3D élményt szeretnénk – egy VR-szemüveg segítségével megtekinthetők a Terror Háza Múzeum Egy akaraton 1956-2016 című virtuális valóság kiállításának kisfilmjei.

2021. november 4.

Fokozott intézkedések a járványhelyzet miatt

A koronavírus-fertőzés elkerülése érdekében, valamint összhangban a hazai és nemzetközi biztonsági intézkedésekkel a Terror Háza Múzeum 2021. november 2-től (kedd) ismét szigorú előírások betartására kéri látogatóit.

2021. november 2.

Töretlenül népszerűek rendhagyó történelemóráink

Közel ezer diák vett részt négy nap alatt az Elmondjuk, hogy tudd! elnevezésű rendhagyó történelemóráinkon. Idén a tanulók soproni, miskolci, nyíregyházi, váci, pilisszántói, győri, szombathelyi és budapesti általános- és középiskolákból érkeztek.

2021. október 26.

Ingyenes nyitvatartás és fényfestés október 23-án

Nemzeti ünnepünkön múzeumunk ingyenesen tart nyitva. Látogatóink egész nap gyertyagyújtással emlékezhetnek az 1956-os forradalom és szabadságharc áldozataira, a múzeum előtti Hősök falánál. Október 23-án az fényfestés lesz látható a Terror Háza Múzeum falain.

2021. október 20.