HU EN

Hírek

Szombaton Múzeumok Éjszakája!

2019. június 22-én este hattól hajnali kettő óráig várjuk az érdeklődőket a Terror Háza Múzeumba, egy különleges hangulatú múzeumlátogatásra, rendhagyó történelemórákkal színesítve.

2019. június 18.

Sok érdeklődő pódiumbeszélgetésünkön és dedikálásainkon az Ünnepi Könyvhéten

A kánikula ellenére is szép számmal eljöttek meghallgatni Békés Márton, Kormos Valéria és Tallai Gábor pódiumbeszélgetését a 90. Ünnepi Könyvhéten, a Duna-korzón. A szerzők most megjelent kiadványai mellett a rendszerváltoztatásról is szó esett.

2019. június 16.

Töltsd nálunk a Múzeumok Éjszakáját – Tudj meg többet a rendszerváltoztatásról!

2019. június 22-én este hattól hajnali kettő óráig várjuk az érdeklődőket a Terror Háza Múzeumba, egy különleges hangulatú múzeumlátogatásra.

2019. június 11.

TOVÁBBI HÍREK

Kiadványok

Európa jövője – V4 - Egység és erő

A nemzeti identitás, a hagyományos keresztény kultúra megőrzésének fontossága, a tömeges és illegális migráció veszélye, a gazdasági versenyképesség megtartása vagy a technológiai innováció, a mesterséges intelligencia kihívásai – ezek a kérdéskörök sohasem voltak még ennyire aktuálisak Európa szellemi küzdőterén. Jelen kötetünk a 2018. május 23–24. között Budapesten tartott nemzetközi tanácskozáson elhangzott előadásokat adja közre szerkesztett formában.

TOVÁBBI KIADVÁNYOK