HU EN

Hírek

A kommunizmus hatalomra jutását és következményeit mutatja be egy kiállítás Bodajkon

Február 15-én egy előadással egybekötött kiállítás megnyitót tartottak a Bodajki Művelődési Házban. Az eseményen a Terror Háza Múzeum történésze, László Bernadett beszélt telt ház előtt, a kommunizmus térhódításáról, politikai csatározásokról és a magyar deportáltak százezreiről. A Terror Háza Múzeum „Házhoz megy a múzeum” című országjáró körútja ezúttal Bodajkon horgonyzott le pár napra. A kiállítás maga a művelődési ház büfétermében látható, ám a megnyitó estéjén egy előadást is szerveztek, melyen László Bernadett, a Terror Háza Múzeum történésze tartott rendhagyó történelemórát.

2024. február 16.

Álláslehetőség – Villanyszerelő/Gépész karbantartó

A Közép- és Kelet-európai Történelem és Társadalom Kutatásáért Alapítvány fenntartásában működő TERROR HÁZA MÚZEUM álláspályázatot hirdet VILLANYSZERELŐ/GÉPÉSZ KARBANTARTÓ munkakör betöltésére.

2024. január 11.

Álláslehetőség – Létesítménykezelési munkatárs

A Közép- és Kelet-európai Történelem és Társadalom Kutatásáért Alapítvány fenntartásában működő TERROR HÁZA MÚZEUM álláspályázatot hirdet LÉTESÍTMÉNYKEZELÉSI MUNKATÁRS (KARBANTARTÁS Felügyelet) munkakör betöltésére.

2024. január 11.

TOVÁBBI HÍREK

Kiadványok

Marx és a Korán

Paul Hollander (született Hollander Pál) magyar származású szociológus, történész szenvedélyes antikommunista volt, aki mindkét totális diktatúrát a saját bőrén tapasztalta meg. Éppen ezért soha nem törődött bele abba, hogy különbséget tegyenek hóhér és hóhér között. Nem tűrte, hogy felmentést adjanak a kommunista bűnözőknek. Hogy eltagadják bűntetteiket, mentségeket keressenek rájuk, vagy ki akarják magyarázni azokat.

TOVÁBBI KIADVÁNYOK